Általános információk


Amennyiben bármilyen kérdése lenne vagy egyéb részletekre lenne kíváncsi kérjük küldjön egy emailt az alábbi címre: gydoma@chromiumnetwork.com az alábbi tárggyal: copyright

Használja az ön felelősségére a weboldalunkat

Minden információ ami ezen oldalakon van [https://chromiumnetwork.com] [https://chromium.network] [https://chromiumnet.work] és minden aldomainjükön, nem garantáljuk, a pontos és naprakész általános információkat.
A Chromium Network nem vállal garanciát ezen információk teljességére, megbízhatóságára és pontosságára vonatkozóan.
A Chromium Network nem vállal felelősséget a weboldal használatával kapcsolatos veszteségekért és/vagy károkért.
Weboldalunkról más weboldalakat is meglátogathat, ha az ilyen külső oldalakra mutató hiperhivatkozásokat követi. Bár törekszünk arra, hogy csak hasznos és etikus weboldalakra mutató minőségi linkeket adjunk meg, nincs befolyásunk ezen oldalak tartalma és jellege felett. A más weboldalakra mutató linkek nem jelentenek ajánlást az ezeken az oldalakon található összes tartalomra vonatkozóan. A webhelyek tulajdonosai és tartalma előzetes értesítés nélkül megváltozhat, és előfordulhat, hogy még azelőtt, hogy lehetőségünk lenne eltávolítani az esetleg hibás vagy nem működő linket.
Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy amikor elhagyja weboldalunkat, más oldalakon más adatvédelmi irányelvek és feltételek lehetnek, amelyekre nincs ráhatásunk.
Kérjük, mielőtt bármilyen üzleti tevékenységet folytatna, vagy bármilyen információt feltöltene, mindenképpen ellenőrizze ezen oldalak adatvédelmi szabályzatát, valamint a "Szolgáltatási feltételeiket".

Powerpoint letölthető fájlok felhasználási feltételei

Módosítani, eladni, előadni, továbbadni csak is akkor engedélyezett amennyiben a látható részen (például a címdián) a szerző neve (Gyurkovics Dominik) vagy a weboldal címe (https://chromium.network) valamelyik bemutatandó dián jelen van! Illetve előadni csak akkor engedélyezett ha egyik dián sem szerepel a szerző arca, illetve bármilyen más NEM történelmi személy, személyi jogok megsértése megelőzése érdekében azokat ki kell törölni.


Egyéb letölthető fájlok

Módosítani, eladni, továbbadni csak is akkor engedélyezett amennyiben a szerző neve (Gyurkovics Dominik) és/vagy a weboldal címe (https://chromium.network) jól látható részen jelen van!

Hozzájárulás

Weboldalunk látogatásával Ön hozzájárul a nyilatkozatunkhoz és elfogadja annak feltételeit.

Frissítés

Amennyiben frissítjük, kiegészítjük vagy módosítjuk ezt a dokumentumot, ezeket a módosításokat itt jól láthatóan közzétesszük.